Antena Căutare

Caniculă și ploi peste România! Cum va fi vremea în weekend: Un nou fenomen ciudat lovește țara noastră

Vremea în acest weekend aduce vremea frumoasă în general, cu temperaturi ce pe alocuri depășesc  32 de grade Celsius, canicula fiind prezentă doar în zonele de câmpie. Apar și ploi, însă neînsemnate cantivativ și îndeosebi la munte. Un alt fenomen, ceața, își va face apariția în partea de nord a României, dar și în depresiuni.

Vremea în acest weekend aduce vremea frumoasă în general, cu temperaturi ce pe alocuri depășesc 32 de grade Celsius, canicula fiind prezentă doar în zonele de câmpie. Apar și ploi, însă neînsemnate cantivativ și îndeosebi la munte. Un alt fenomen, ceața, își va face apariția în partea de nord a României, dar și în depresiuni.

Cum va fi vremea în weekend. Vineri, 10 august

Potrivit ANM, vineri vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi mai mult senin, iar unele înnorări, averse și posibil descărcări electrice se vor semnala doar izolat, mai ales în zonele montane. Vântul va avea ușoare intensificări în Carpații Meridionali și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade la Miercurea Ciuc și 34 de grade la Oradea si Satu Mare. Dimineața, cu precădere în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

În București, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă. 18-20 de grade dimineaţa si 31-32 de grade la amiază.

Cum va fi vremea în weekend. Sâmbătă, 11 august

Sâmbătă, vremea va fi în continuare predominant frumoasă, dar călduroasă îndeosebi în regiunile vestice. Cerul va fi mai mult senin, dar în timpul după-amiezii în zonele montane vor fi unele înnorări și cu totul izolat se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest.

În Capitală vremea va fi în continuare frumoasă, cu cer mai mult senin. 15-17 grade dimineata si 30-31 de grade la amiază.

Cum va fi vremea în weekend. Duminică, 12 august

Duminică, 12 august, vremea se va menține călduroasă în majoritatea regiunilor, dar probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi relativ ridicată pe parcursul după-amiezilor doar în zona montană și în extremitatea de nord a țării.

Vremea se schimbă RADICAL! Ce se întâmplă în următoarele ore... Vremea 11 august. Nu scăpăm de caniculă! Se anunță temperaturi ridicate și disconfort termic accentuat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x