Antena Căutare

Capitala, sub cod portocaliu de vreme extremă, înainte de slujba oficiată de Papa Francisc la Catedrala Sfântul Iosif

Meteorologii au emis o avertizare COD PORTOCALIU de vijelii, care vizează mai multe judeţe, inclusiv Capitala! Codul care a intrat în vigoare de la ora 15.00, va aduce ploi torenţiale, vijelii, grindină de medii și mari dimensiuni și frecvente descărcări electrice.  

Meteorologii au emis o avertizare COD PORTOCALIU de vijelii, care vizează mai multe judeţe, inclusiv Capitala! Codul care a intrat în vigoare de la ora 15.00, va aduce ploi torenţiale, vijelii, grindină de medii și mari dimensiuni și frecvente descărcări electrice.

În intervale scurte de timp pot cădea peste 80 l/mp, mai mult decât ar fi în mod normal într-o lună, mai precizează ANM.

Instabilitate temporară în principal în parte de sud și sud-est a țării. Codul galben este valabil până sâmbătă la ora 10:00 .

Ploi cu tunere și fulgere, spre seară, în Capitală

În Capitală, instabilitatea atmofesferică este deosebit de accentuată spre orele serii. Vor fi averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului.

Vremea. Cantitățile de apă în zona capitelei vor atinge 25-30l/mp, iar unele cartiere chiar 40-50 l/mp.

Vremea 1 iunie 2019. Meteorologii anunță înnorori accentuate și averse cu caracter torențial... Vremea extremă continuă să ne dea bătăi de cap! Orașul Râmnicu Vâlcea, lovit de o ploaie torențială și de grindină ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x