Antena Căutare

Schimbare de ultimă oră! Ce anunță meteorologii pentru acest sfârșit de săptămână

Vremea se răceşte şi vor fi ninsori, viscol, dar şi vânt puternic, începând de vineri. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis cod galben de vânt puternic pentru mai bine de jumătate de ţară.

Vremea se răceşte şi vor fi ninsori, viscol, dar şi vânt puternic, începând de vineri. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis cod galben de vânt puternic pentru mai bine de jumătate de ţară. În Capitală, temperaturile vor scădea în următoarele două zile, viteza vântului la rafală va ajunge până la 65 de kilometri pe oră.

Informarea meteo intră în vigoare vineri, la ora 14:00, şi este valabilă până sâmbătă, 23 februarie, ora 16:00. Vor avea loc ninsori şi strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului şi răcire accentuată.

În intervalul menţionat se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi mixte în Transilvania şi mai ales sub formă de ninsoare în zonele montane, moderate cantitativ în Carpaţii Meridionali, unde se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.

Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru weekend: lapoviță și ninsoare... Meteo. Cod galben de ninsori și viscol, extins! Vremea rea face ravagii aproape în toată țara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x