Antena Căutare

Frig extrem în România! A fost cea mai răcoroasă zi de mai din istoria măsurătorilor. ANM: "Urmează alte zile și mai reci"

Ziua de joi, 21 mai, a fost cea mai friguroasă din luna mai, de când se fac măsurători în România. Meteorologii susțin că vremea este mult prea rece pentru această perioadă, noaptea fiind înregistrate valori negative. Urmează zile și mai răcoroase, anunță ANM.

Frig extrem în România! A fost cea mai răcoroasă zi de mai din istoria măsurătorilor. ANM: "Urmează alte zile și mai reci" Galerie
A fost cea mai răcoroasă zi de mai din istoria măsurătorilor, în România

În zone din țară, precum Oltenița sau Băile Herculane, au fost cele mai scăzute temperaturi maxime înregistrate de când se fac măsurători meteo.

”O masă de aer rece a fost resimțită pe teritoriul țării noastre, și s-a combinat în jumătatea de sud a țării și cu sisteme noroase, astfel încât scăderea valorilor termice față de ziua anterioară a fost de 10 - 15 grade Celsius”, a declarat Alina Șerban, meteorolog ANM, la Antena 3.

Cum va fi vremea în weekend. Vești proaste de la meteorologi! Unde va ploua, în următoarele zile

Foarte frig pentru luna mai, în România: Recorduri termice negative în sudul țării

”Astfel s-au înregistrat chiar recorduri termice pe parcursul zilei în partea de sud a țării, iar noaptea, când cerul a fost degajat, în regiunile nord-vestice”, a mai spus meteorologul.

Vremea nu dă semne de ameliorare nici în zilele următoare când, potrivit prognozei emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), temperaturile vor fi la fel de scăzute, îndeosebi noaptea.

Cum va fi vremea în weekend. Vești proaste de la meteorologi! Unde va ploua, în următoarele zile... Avertizare ANM! Cod galben de fenomene PERICULOASE. În ce zonă din România vor avea loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x