Căutare Live

Ciclon periculos în România! Rupere de nori și ploi cu grindină în mai multe zone din țară

ANM a emis o avertizare meteo de tip COD GALBEN pentru multe județe din țară printre care se află și județul Gorj. Vom avea parte de ploi cu caracter torențial, furtuni puternice, grindină și descărcări electrice.

ANM a emis o avertizare meteo de tip COD GALBEN pentru multe județe din țară printre care se află și județul Gorj. Vom avea parte de ploi cu caracter torențial, furtuni puternice, grindină și descărcări electrice.

O atenţionare cod galben de ploi şi instabilitate atmosferică accentuată este în vigoare până marţi la ora 23.00, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. Potrivit sursei citate, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în Banat, Crişana şi local în Oltenia şi vestul Transilvaniei.

Codul GALBEN va expira în această seara la ora 23:00.

În Târgu Jiu, zeci de străzi au fost inundate, iar furtuna a pus la pământ mai mulți copaci. Imaginile surprinse de localnici sunt apocaliptice:

Meteo 5 septembrie 2018. Ce anunță prognoza meteo de miercuri... Ultima oră! Vremea se înrăutățește! ANM a emis cod portocaliu de furtuni și ploi...
Ultimele știri