Antena Căutare

Grecia e amenințată de un nou ciclon, iar litoralul nostru va fi măturat de furtuni în orele următoare

România se pregăteşte de un ciclon format în Marea Neagră, care va lovi litoralul în orele următoare. La trei zile după furtuna care a devastat Grecia, pericolul nu a trecut, spun meteorologii. Un nou ciclon ar putea lovi şi acolo peninsula. 

România se pregăteşte de un ciclon format în Marea Neagră, care va lovi litoralul în orele următoare. La trei zile după furtuna care a devastat Grecia, pericolul nu a trecut, spun meteorologii. Un nou ciclon ar putea lovi şi acolo peninsula.

Ceea ce se întâmplă zilele acestea este rezultatul încălzirii globale, avertizează climatologii. Vremea se schimbă pe tot globul, iar în Europa, vara vine cu furtuni puternice, ca cea care a devastat Grecia, dar şi cu temperaturi scăzute, ca în România.

La noi va fi un weekend dominat de ploi şi vijelii. Le vom simţi chiar de azi, la început în partea de vest, apoi în toată ţara. Din nordul continentului vine un aer polar, care va traversa România, Bulgaria şi se va opri tot în Grecia. Iar deasupra Mării Neagră se va forma un ciclon.

Ciclonul care a făcut prăpăd în Grecia și aerul polar intră în România! Avertizare meteo de vijelii emisă de ANM... Informare meteo de frig și furtuni. ANM a emis alertă de vijelii puternice în aproape toată ţara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x