Antena Căutare

Alertă meteo! Cod galben extins în România! Județele în care condițiile meteo sunt periculoase

Noi atenționări de Cod galben de ceață, valabile până la ora 12.00, au fost emise, sâmbătă, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru județele Cluj, Bistriţa-Năsăud și Mureș. 

Conform meteorologilor, în aceste județe, ceaţa determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri.

Știre inițială:

O atenţionare Cod galben de ceaţă a fost emisă de meteorologi, sâmbătă, pentru judeţele Satu Mare, Mureş, Cluj şi Bistriţa-Năsăud.

Potrivit ANM, este Cod galben de ceaţă, pentru mai multe zone din judeţul Satu Mare, unde, până la ora 10.00, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri.

Tot până la ora 10.00 este Cod galben de ceaţă în judeţele Mureş (zona joasă), Cluj (mai multe localităţi), Bistriţa-Năsăud (mai multe localităţi).

ANM a mai emis o avertizare Cod galben, valabilă până la ora 11.00, în zona de munte a judeţelor Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, unde, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va avea rafale cu viteze de 90-110 kilometri pe oră şi va transporta zăpada.

Sursa : news.ro

Ultima lună de iarnă începe cu temperaturi de primăvară! Cum va fi vremea în februarie... Cum va fi vremea în luna februarie. Anunțul meteorologilor! Zonele în care va fi frig până în martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x