Antena Căutare

Cod galben de intensificări ale vântului, în Moldova, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi în zona montană

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben privind intensificări ale vântului, de miercuri după-amiază până joi seară, în Moldova, Carpaţii Meridionali şi Orientali, în sud-vestul Olteniei, nord-estul Munteniei şi Dobrogea.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului care va intra în vigoare miercuri, la ora 16.00.

Astfel, în Carpaţii Meridionali şi local în Orientali, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 90-100 de kilometri pe oră.

În Moldova, vântul se va intensifica treptat, local şi temporar cu rafale de 55-65 kilometri pe oră, iar în cursul zilei de joi vântul va avea viteze de 70-80 kilometri pe oră.

"Intensificări ale vântului se vor semnala şi în sud-vestul Olteniei în seara de miercuri şi în noaptea de miercuri spre joi, iar în nord-estul Munteniei şi în Dobrogea îndeosebi joi, unde rafalele vor depăşi 55...65 kilometri pe oră", arată ANM.

Codul galben va fi valabil până joi, la ora 20.00.

Sursa : news.ro

Vreme neobișnuită în România. Directorul ANM, semnal de alarmă: ”Urmează un val de ninsori, iar apoi temperaturile vor u... Meteo 23 ianuarie 2020. Vânt puternic în unele regiuni ale țării! Unde va fi cel mai frig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x