Căutare Live

Cod galben de ploi torențiale și grindină! Vremea se dezlănțuie în următoarele ore

Un nou cod de ploi torențiale și grindină a intrat în vigoare, potrivit avertizărilor meteo. Ce anunță meteorologii despre zonele afectate.

cod galben

Un nou cod de ploi torențiale și grindină a intrat în vigoare, potrivit avertizărilor meteo. Ce anunță meteorologii despre zonele afectate.

ANM Cod galben de ploi torențiale și grindină!

ANM a emis în această amiză un nou cod de ploi torențiale și grindină. Avertizarea este valabilă pentru 25-08-2018 ora 12:00 până la : 25-08-2018 ora 13:00. Iată zonele în care vremea se dezlănțuie.

In zona : Județul Cluj: Poieni, Călățele, Mărgău, Sâncraiu, Săcuieu, Beliș;
Județul Cluj: zona de munte de peste cota 1800 m; Se vor semnala: averse care vor cumula local 25 ... 30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat grindină de dimensiuni mici. Averse care vor cumula local 25 ... 30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat grindină de dimensiuni mici.

Citește și prognoza meteo pentru duminică, 25 august 2018

Citește și prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

ALERTĂ de VREME SEVERĂ în weekend. Avertizare meteo de vijelii și ploi torențiale... ALERTĂ înfiorătoare din partea meteorologilor! Călduri extreme în România!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri