Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Nu scăpăm de vremea rea! Zonele în care e COD GALBEN de vânt puternic și NINSORI VISCOLITE 

Iarna și-a intrat în drepturi în anumite zone ale țării, iar meteorologii nu au vești bune, întrucât intensificările vântului, ninsorile viscolite și spulberate se vor înregistra și în următoarele zone, conform meteorologilor, care au emis cod galben. 

Iarna și-a intrat în drepturi în anumite zone ale țării, iar meteorologii nu au vești bune, întrucât intensificările vântului, ninsorile viscolite și spulberate se vor înregistra și în următoarele ore, conform meteorologilor, care au emis cod galben.

Astfel, conform Administrației Naționale de Meteorologie, în zona Carpaților Meridionali și Orientali local și temporar va continua să ningă slab, iar vântul va avea intensificări, îndeosebi la peste 1500 m altitudine, cu viteze, în general, de 70 – 80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. La peste 1800 m, în special în Carpații Meridionali în noaptea de miercuri spre joi (24/25 octombrie), vor fi rafale mai mari de 90...100 km/h și va fi viscol puternic.

De asemenea, pe parcursul zilei de joi (25 octombrie), în nordul și centrul Moldovei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55...65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp rafalele vor depăși 70 km/h.

Ba mai mult, intensificări temporare ale vântului se vor mai semnala și în celelalte zone, cu rafale în general de 50...60 km/h, iar pe arii restrânse în Carpații Occidentali de peste 80 km/h.

Recomandari