Antena Căutare

Cod galben de vreme rea! Ce anunță meteorologii pentru perioada următoare

Vremea o ia razna în perioada următoare și meteorologii anunță Cod galben pentru orele ce vin! Ce prognozează specialiștii și la ce ar trebui să ne așteptăm?

Vremea o ia razna în perioada următoare și meteorologii anunță Cod galben pentru orele ce vin! Ce prognozează specialiștii și la ce ar trebui să ne așteptăm?

Vine vremea să scoatem din nou hainele de iarnă din dulap. După temperaturi-record, chiar şi de 16 grade, se întorc ninsorile.

În următoarele două săptămâni sigur nu va veni primăvara pentru că va ninge iar temperaturile vor scădea şi cu 10 grade faţă de săptămâna trecută. De la noapte va intra în vigoare un cod galben de ninsori şi viscol pentru zonele montane, unde rafalele pot depăşi şi 90 de kilometri pe oră.

De miercuri ninorile vor fi prezente şi în restul ţării, mai ales în Transilvania, Moldova şi nosdul Olteniei. Şi temperaturile vor scădea în aceste zone. Ziua, vor fi cuprinse între minus două şi cel m ult şapte grade Celsiul, în schimb noaptea, termometrele vor indica şi minus 13 grade. Şi pentru Capitală a fost emisă o prognoză specială în care meteorologii anunţă ninsori mai ales în noaptea de marţi spre miercuri, cu un strat de zăpadă de peste cinci centimetri.

Astazi au fost si 15 grade in Muntenia, de la noapte intra in vigoare o atentionare cod galben de ninsori si viscol la munte, unde rafalele pot depasi la viteaza 80.90 km/h. Ninsori vor fi si in restul tarii, mai ales in Transilvania, Moldova, nordul Olteniei si al Munteniei. Si pentru Bucuresti meteorologii au emis o prognoza speciala in care sunt anuntatate ninsori mai ales in noaptea de marti spre miercuri.5 cm. Si temperaturile vor fi in scadere, vor fi intre -2 grade si 7 grade pe timp de zi iar noaptea intre -13 grade si -3 grade, cel mai frig va fi in depresiuni si in zonele montane, unde senzatia de rece va fi accentuata de rafalele puternice.

E oficial, se întoarce iarna! ANM: ”Se vor înregistra precipitații în aproape toată țara! Temperaturile vor scădea drast... Vremea 12 februarie 2019. Se întorc ploile și ninsorile - Cod Galben de precipitații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x