Antena Căutare

Alertă meteo! Cod galben extins în țară! Județele afectate, în următoarele ore

O nouă atenționare de Cod galben a fost emisă, marți, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Aceasta este valabilă în următoarele ore în mai multe județe.

O nouă atenționare de Cod galben a fost emisă, marți, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Aceasta este valabilă în următoarele ore în mai multe județe.

Astfel, până la ora 14.00, este Cod galben în județul Olt: Slatina, Balș, Scornicești, Piatra-Olt, Potcoava, Osica de Sus, Curtișoara, Găneasa, Valea Mare, Movileni, Corbu, Colonești, Strejești, Pleșoiu, Verguleasa, Brâncoveni, Bobicești, Schitu, Pârșcoveni, Morunglav, Cârlogani, Vitomirești, Vulpeni, Vulturești, Teslui, Brebeni, Cungrea, Bârza, Spineni, Slătioara, Poboru, Perieți, Bărăști, Voineasa, Găvănești, Sârbii - Măgura, Dobroteasa, Călui, Priseaca, Bălteni, Oboga, Dobrun, Făgețelu, Șopârlița, Milcov, Leleasca, Optași-Măgura, Dobrețu, Ipotesti, Tătulești, Oporelu, Sâmburești, Topana, Baldovinești.

De asemenea, se află sub Cod galben județele: Vâlcea (zona joasă), Gorj (zona joasă) și Dolj.

Potrivit ANM, aici se semnalează ceaţă ce determină reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri.

Este Cod galben în țară! Județele în care condițiile meteo sunt periculoase, în următoarele ore... Meteo marți, 1 ianuarie 2019. Unde sunt anunțate NINSORI, în următoarele ore...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x