Antena Căutare

Cod Galben EXTINS pe tot parcursul nopții! Unde va NINGE și va fi vânt puternic

Noi avertizări de Cod galben de vânt puternic și ninsori viscolite, valabile în următoarele ore în mai multe județe, au fost emise, joi seară, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Noi avertizări de Cod galben de vânt puternic și ninsori viscolite, valabile în următoarele ore în mai multe județe, au fost emise, joi seară, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Până la ora 5.45, vor fi vizate de o atenționare de Cod galben județele Argeș, Prahova, Dâmbovița, Buzău – în zona de munte, dar și localitățile: Lopătari, Gura Teghii, Vintilă Vodă, Scorțoasa, Mânzălești, Bisoca, Cozieni, Brăești, Sărulești, Colți, Bozioru, Odăile, Cănești, Chiliile din județul Buzău.

Aici se va semnala vânt puternic cu rafale de 70...80 km/h, iar la peste 2000 m de 90...100 km/h. Fenomene asociate vor fi, la peste 2000 de metri, trecător ninsori slabe, viscolite și zăpadă spulberată, iar la peste 1500 de metri - precipitații mixte care pot depune polei

Tot până la ora 5.45, va fi sub Cod galben zona de munte din județele Suceava, BACĂU, Vrancea și Neamț.

Aici se vor semnala, îndeosebi la peste 1500 de m, vânt puternic cu rafale de 70...90 km/h, iar la peste 1800 de m de 90...100 km/h. Fenomene asociate vor fi zăpadă temporar spulberată și ninsoare slabă viscolită - la altitudini de peste 1800 de metri - ce vor reduce vizibilitatea.

De asemenea, zona de munte de peste cota 1800 de metri din județele Hunedoara și Caraș-Severin este vizată de o atenționare de Cod galben. Se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 80...90 km/h.

ALERTĂ METEO! Este Cod galben de NINSORI viscolite! Zonele afectate, în următoarele ore... Meteo 26 octombrie. Cum este vremea vineri în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x