Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Atenționare ANM de maximă importanță! Județele în care vor fi condiții meteo periculoase, în următoarele ore

Mai multe atenționări de Cod galben de ceață și burniță au fost emise, vineri, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), acestea fiind valabile în următoarele ore, în mai multe zone din țară.

Cod galben.

Potrivit ANM, este Cod galben, până la ora 09.00, în județele Buzău, Prahova și Dâmbovița. Aici se vor semnala ceață ce reduce vizibililitatea sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri și trecător burniță.

Și în București este Cod galben, până la ora 09.00, de ceață ce reduce vizibililitatea sub 200 de metri, cu precădere în zona periferică a municipiului, și burniță slabă,

O altă avertizare de Cod galben a fost emisă de ANM pentru județele Constanța și Tulcea. Avertizarea este valabilă tot ână la ora 09.00. Și aici este anunțată ceaţă ce determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Potrivit ANM, mai este cod galben, până la ora 09.00, în județele Botoșani, Iași, Bacău, Galați, Neamț, Vrabcea și Vaslui, dar și în județele Brăila, Ialomița, Călărași, Ilfov și Teleorman.

Recomandari