Antena Căutare

Se strică vremea! Cod portocaliu de ploi torențiale, în mai multe județe din țară, în următoarele ore!

Toamna își intră în drepturi încet, dar sigur, iar veștile de la meteorologi nu sunt deloc bune, întrucât sunt așteptate ploi torențiale în mai multe județe din țară.

Toamna își intră în drepturi încet, dar sigur, iar veștile de la meteorologi nu sunt deloc bune, întrucât sunt așteptate ploi torențiale în mai multe județe din țară.

Astfel, potrivit Administrația Națională de Meteorologie, mai multe localități din județele Galați și Vaslui se află sub cod portocaliu de ploi torențiale, până la ora 11:00.

Potrivit ANM, avertizarea este valabilă în localităţile Corod, Ghidigeni, Drăguşeni, Bereşti-Meria, Bereşti, Cavadineşti, Bălăşeşti, Cerţeşti, Vârlezi, Băneasa, Bălăbăneşti, Suceveni, Jorăşti, Smulţi, Rădeşti din judeţul Galaţi şi în Bârlad, Zorleni, Murgeni, Fălciu, Banca, Vinderei, Tutova, Epureni, Griviţa, Măluşteni, Şuletea, Găgeşti, Blăgeşti, Fruntişeni, Pochidia, Pogoneşti, Ciocani din judeţul Vaslui.

Meteorologii susţin că în aceste zone se vor semnala averse torenţiale care vor cumula 25-30 l/mp, după ce în ultima oră s-au înregistrat ploi de circa 30 l/mp.

Avertizare meteo ploi torențiale! Zonele afectate în următoarele ore... Prognoza meteo octombrie 2019. Când se răcește vremea. Meteo 30 septembrie - 28 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x