Antena Căutare

Stratul de zăpadă va depăși 30 de centimetri! Cod portocaliu şi roşu de vreme rea în Europa

Italia se află astăzi sub cod portocaliu şi roşu de vreme rea. În nordul țării, mai multe râuri au început deja să se reverse, iar rafalele de vânt ating chiar şi 100 de kilometri pe oră. La Roma, în schimb, şcolile au fost închise.

Italia se află astăzi sub cod portocaliu şi roşu de vreme rea. În nordul țării, mai multe râuri au început deja să se reverse, iar rafalele de vânt ating chiar şi 100 de kilometri pe oră.

La Roma, în schimb, şcolile au fost închise. Iar la Genova mai mulţi copaci au fost doborâţi de o furtună. Vremea capricioasă face ravagii şi în Franţa, unde 13 departamente se află sub cod portocaliu de ninsori şi ploi abundente.

Meteorologii avertizează că în unele locuri, stratul de zăpadă ar putea depăşi 30 de centimetri. Iar în tot acest timp, în Rusia cel puţin șase oameni au murit iar peste 140 au fost răniţi după ce o furtună puternică a provocat inundaţii masive în Krasnodar.

ANM a emis o nouă prognoza meteo. Iarna se lasă așteptată în următoarea perioadă... Fenomen meteo NEOBIȘNUIT în România! Anomalia ar putea aduce RECORDURI termice! Unde sunt posibile PLOI serioase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x