Căutare Live

Avertizare nowcasting! Cod roșu de furtună și fenomene meteo periculoase! Care sunt județele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni după-amiaza o avertizare Cod roşu de furtună pentru localităţi din trei judeţe din Moldova.

Avertizare nowcasting! Cod roșu de furtună și fenomene meteo periculoase! Care sunt județele afectate


Potrivit meteorologilor, în judeţul Neamţ, în Ion Creangă, Icuşeşti, Valea Ursului, Bozieni, Pânceşti, Poienar, în judeţul Iaşi, în Ţibăneşti, Dagâţa, Tansa, şi în judeţul Vaslui, în Băceşti, se vor semnala averse ce vor cumula 40-50 l/mp, grindină de medii şi mari dimensiuni, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie.


Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Sfârșitul lunii august: Caniculă și ploi torențiale în România, în următoarele zile

Ultimele zile ale lunii august vor aduce temperaturi caniculare în majoritatea zonelor din țară, însă ploile se vor instala începând de săptămâna viitoare.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în perioada 24 august - 6 septembrie, vremea va fi deosebit de cadlă în mai multe regiuni din țară, temperaturile din termometre depășind 30 de grade.

Vezi cum va fi vremea în regiunea ta ----> A I C I

Vreme la extreme, în România! Zonele în care temperaturile vor depăși 30 de grade. Când apar ploile... Ploi torențiale și grindină, în 29 de județe! Meteorologii au prelungit avertizările de vreme rea. Care sunt cele mai af...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri