Antena Căutare

Cum va fi iarna 2019-2020. Un director ANM a dezvăluit ce ne așteaptă! „În a doua parte a anotimpului…”

Directorul de meteorologie operațională din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Florinela Georgescu, a explicat cum va fi  iarna 2019-2020 în România.

Directorul de meteorologie operațională din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Florinela Georgescu, a explicat cum va fi iarna 2019-2020 în România.

Potrivit directorului din ANM, în România, o iarnă „normal” nu înseamnă o iarnă „ușoară”.

„La noi o iarnă normală înseamnă frig. În fiecare iarnă spun acest lucru. O iarnă normală la noi nu înseamnă iarnă uşoară. (...) E un tablou cu care începem să ne obişnuim, acela că iarna mai grea este în a doua parte a anotimpului. E posibil oricând de acum încolo să avem episoade cu ninsoare, dar episoade care să nu însemne neapărat venirea iernii la noi în ţară. Mai putem avea şi perioade cu vreme bună", a explicat Florinela Georgesc, potrivit Dcnews.

De altfel, conform prognozei meteo anunțate de ANM, după data de 28 octombrie, vremea se va schimba în țară.

Temperaturile vor scădea cu peste 10 grade şi îşi vor face apariţia şi precipitaţiile, iar zonele joase vor fi acoperite de ceaţă şi de burniţă.

De asemenea, în zonele montane, la sfâşitul lunii octombrie temperaturile nocturne vor scădea sub pragul de îngheţ, favorizând apariţia ninsorile.

Prognoza meteo pe 30 de zile. Vremea pe o lună în România, 1-30 noiembrie 2019... Alertă meteo ANM 23 octombrie 2019. Cod galben de ceață și burniță. Județele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x