Căutare Live

Cum va fi inarna 2018-2019. Află cum va fi vremea de Crăciun și Revelion 2019

Cum va fi inarna 2018-2019. Prognoza meteo pentru Craciun si Revelion 2019. Meteorologii nu au vreati prea bune pentru aceasta iarna. Afla cum va fi vremea de sarbatori.

Cum va fi inarna 2018-2019. Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion 2019. Meteorologii nu au vrești prea bune pentru această iarnă. Află cum va fi vremea de sărbători.

Se pare că vom avea parte de un anotimp rece extrem de lung, care va începe devreme, chiar la sfarsitul lunii noiembrie și se va menține în forță până la jumătatea lunii ianuarie.

Vremea iarna 2018-2019. Meteo Crăciun și Revelion 2019

Meteorologii cred că, în această iarnă, Europa de Est nu se va confrunta cu valuri de aer polar precum a fost Bestia din Est iarna trecută.

Însă, vor exista mai multe episoade de valuri cu aer polar, ninsori și viscol în estul Europei, acestea ajungând chiar și până în centrul continentului. Fenomenele extreme vor apărea totuși la începutul lunii martie, când mai multe zone din Europa vor fi lovite de astfel de fenomene.

De Revelion 2018, meteorologii anunță ninsori și temperaturi de 1 grad celsius pe timpul zilei și -6 grade celsius pe timpul nopții. Aceste temperaturi se încadrează în valorile normale pentru acea perioadă a anului,

Încep ninsorile în câteva ore! ANM a actualizat prognoza: Ce ne așteaptă până la finalul lunii... Vremea 25 octombrie. Prognoza meteo cu temperaturi extreme și ninsori...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri