Antena Căutare

Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru weekend: lapoviță și ninsoare

Cum va fi vremea în București. ANM a emis prognoza meteo pentru weekend. Vremea în București, în acest weekend - 23-24 februarie.

Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru weekend: lapoviță și ninsoare
Vremea in Bucuresti, in weekend

Cum va fi vremea în București. ANM a emis prognoza meteo pentru weekend. Vremea în București, în acest weekend - 23-24 februarie.

Vremea în București, în weekendul 23-24 februarie se va răci brusc, cu precipitații sub formă de lapoviță și chiar ninsoare.

Vremea în București- 23 februarie

Noaptea precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar vântul se va intensifica, astfel că, va avea viteze în medie de 55...65 km/h și vor fi condiții de ghețuș. Stratul de zăpadă nu va fi consistent. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă de -7...-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.

În cursul zilei de sâmbătă, 23 februarie, vremea în București va fi deosebit de rece, iar vântul va mai avea temporar intensificări în prima parte a zilei, astfel că senzația de rece va fi amplificată. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului. Temperatura maximă va fi de -2...-1 grad.

Vremea în București- 24 februarie

Duminică, 24 februarie, vremea în București se va încălzi ușor în timpul zilei, vântul va scădea în intensitate, iar cerul va fi senin în cea mai mare parte a perioadei. Temperaturile se vor situa în normalul acestei perioade, maxima fiind de 2 grade Celsius și mult mai scăzută în timpul nopții, atingând valoarea de -6 grade Celsius.

Cod galben de vânt puternic și viscol, în aproape toată țara! Zonele în care se va depune strat nou de zăpadă... Schimbare de ultimă oră! Ce anunță meteorologii pentru acest sfârșit de săptămână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x