Antena Căutare

Cum va fi vremea în luna mai, când românii ies din case. Perioade cu temperaturi peste 25 de grade, dar și ploi

Luna mai vine cu termperaturi ridicate în prima parte, când se vor înregistra și peste 25 de grade Celsius în unele regiuni. După 10 mai, ploile încep să-și facă apariția, anunță meteorologii, însă valorile termice se vor păstra ridicate. ANM a emis prognoza meteo până pe 25 mai!

Cum va fi vremea în luna mai, când românii ies din case. Perioade cu temperaturi peste 25 de grade, dar și ploi
ANM a emis prognoza meteo. Cum va fi vremea în luna mai

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele 4 săptămâni, până în 25 mai. Ne așteaptă vreme caldă, însă vor fi mai multe zile cu ploi, în special în a doua parte a intervalului. Luna mai vine cu temperaturi mai mari decât în mod normal.

Prognoza meteo ANM pe următoarele patru săptămâni, până pe 25 mai

Săptămâna 27 aprilie – 4 mai

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cele normal pentru acest interval.

Citește și: Managerul de la Victor Babeș din Capitală, avertisment dur: "Trebuie să trăim cu frică! Grătarele sunt bune, dar haideți să mai avem răbdare!"

Săptămâna 4-11 mai

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare, local, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 11-18 mai

Temperaturile medii ale acestei săptămâni vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei în toată țara, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general deficitar în regiunile extracarpatice și la munte, dar și local excedentar în nordul extrem al țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal al perioadei.

Citește și: Liber la tuns, dar cu restricții! Când se redeschid saloanele de înfrumusețare și frizeriile în România

Săptămâna 18-25 mai

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile extracarpatice, iar în regiunile sud-vestice, vestice și nord-vestice vor fi deficitare.

România, între temperaturi neobișnuit de calde și ploi torențiale. Cum va fi vremea în următoarele zile și care sunt zon... Vremea pentru două săptămâni, 27 aprilie - 10 mai. Ne așteaptă ploi însoţite de descărcări electrice, dar și vreme extre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x