România, lovită de furtuni violente în următoarele săptămâni! Cum va fi vremea până pe 19 august 

Următoarele trei săptămâni vor aduce episoade de furtuni și caniculă, în România, potrivit estimărilor făcute de Administrația Națională de Meteorologie. 

Următoarele trei săptămâni vor aduce episoade de furtuni și caniculă, în România, potrivit estimărilor făcute de Administrația Națională de Meteorologie.

Află cum va fi vremea în următoarea perioadă, mai jos:

Săptămâna 29.07.2019 – 05.08.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile centrale, nordice și la munte. Excepție va face sud-estul teritoriului, unde cantitățile de precipitații vor fi normale pentru această perioadă.

Săptămâna 05.08.2019 – 12.08.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile centrale, iar în rest va fi apropiat de cele normal al perioadei.

Săptămâna 12.08.2019 – 19.08.2019

Valorile termice estimate pentru această săptămână se vor situa în jurul celor specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi ușor excedentare în regiunile nord-estice și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri