Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cum va fi vremea, în următoarele patru săptămâni! Unde se anunță temperaturi peste cele normale. Unde și când mai sunt așteptate ploi puternice

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni arată că vremea va fi în general bună. Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale în toată țara.

Cum va fi vremea, în următoarele patru săptămâni! Unde se anunță temperaturi peste cele normale. Unde și când mai sunt așteptate ploi puternice

profimediaimages.ro

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în săptămâna 8-15 iunie, vor fi valori termice ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile nordice, estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi excedentar în toată țara, dar mai ales în regiunile estice, centrale și la munte.

Pentru săptămâna 15-22 iunie, temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane, potrivit Mediafax.

În săptămâna 22-29 iunie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Pentru săptămâna 29 iunie - 6 iulie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Recomandari