Căutare Live

Cum va fi vremea în weekend. Plouă în TOATĂ ȚARA! 31 de judeţe, sub COD GALBEN: Prognoza meteo ANM

Meteorologii au prelungit până sâmbătă, la ora 21.00, avertizarea cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, fiind vizate 31 de judeţe.

Meteorologii au prelungit până sâmbătă, la ora 21.00, avertizarea cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, fiind vizate 31 de judeţe.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, de joi, de la ora 23.00 şi până sâmbătă la ora 21.00, în Moldova, în sudul şi estul Transilvaniei, local în Dobrogea şi Muntenia, precum şi în zonele de munte, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, cu averse care vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi 20-25 l/mp şi pe arii restrânse 50-0 l/mp. Vor fi înregistrate ploi în restul ţării, dar pe arii mai restrânse.

Avertizarea cod galben vizează 31 de judeţe - Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Brăila, Tulcea, Buzău, Vrancea, Bacău, Neamţ, Suceava, Harghita, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Braşov, Sibiu, Alba, Hunedoara şi Caraş-Severin. Parţial, vor fi afectate Bistriţa-Năsăud, Mureş, Sălaj, Cluj, Bihor, Arad, Timiş, Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea.

Este oficial. Motivul REAL pentru care nu scăpăm de vremea rea din România: un sistem noros s-a blocat deasupra noastră!... Vara indiană, fenomenul care se instalează deja în România. Anunţul meteorologilor despre cum va fi vremea în această to...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri