Antena Căutare

Ploi torențiale și furtuni, sâmbătă și duminică, în mai multe zone din țară! Iată care sunt zonele afectate! 

Ultimele zile au adus ploi torențiale în numeroase regiuni din țară, iar veștile de la meteorologi nu sunt deloc bune, întrucât se vor înregistra precipitații în continuare. 

Ultimele zile au adus ploi torențiale în numeroase regiuni din țară, iar veștile de la meteorologi nu sunt deloc bune, întrucât se vor înregistra precipitații în continuare.

Deși temperaturile din termometre vor fi destul de ridicate, mai ales în sudul și sud-estul țării, în alte zone din țară se vor semnala și precipitații.

Așadar, sâmbătă, temperaturile din termometre vor urca până la 20 de grade, dar în anumite regiuni, precum în Dobrogea, se vor semnala și înnorări.

Chiar dacă vor fi aproximativ 23 de grade sâmbătă, 11 mai, și duminică, 12 mai, în București este foarte probabil să plouă. Meteorologii avertizează că se vor semnala ploi, în special în ziua de sâmbătă, când șansele să cadă precipitații sunt de 80%. Și în restul Munteniei va avea loc aceeași situație din punct de vedere termic.

În Oltenia, în schimb, vremea va fi frumoasă, temperaturile din termometre ajungând până la 22 de grade. Duminică este posibil ca temperaturile să crească mult în a doua parte a zilei, când s-ar putea înregistra chiar și 24-25 de grade Celsius.

În Dobrogea, vremea va fi ceva mai rece față de restul regiunilor atât vineri cât și sâmbătă. Vineri, 10 mai, va ploua și se vor înregistra doar 15 grade. Ploile sunt așteptate și sâmbătă la mare, când nu vor fi mai mult de 17 grade. Abia de duminică vor crește temperaturile în această regiune, dar nu foarte mult, ci doar cu un grad față de ziua anterioară.

În Moldova, vremea călduroasă se încheie sâmbătă, dar revine duminică. Deși se vor înregistra aproximativ 22 de grade în zilele de 11 și 12 mai, ploile le vor da bătăi de cap locuitorilor din această regiune. Se vor înregistra furtuni cu descărcări electrice în special în ziua de sâmbătă. În nordul Moldovei, în ziua de zâmbătă vor cădea precipitații mixte.

Vremea va fi mohorâtă, însă, în Transilvania, unde se vor semnala maxime de 19-20 de grade, dar însoțite de ploi cu tunete și fulgere. În zonele de deal și de munte ale regiunii precipitațiile vor fi mixte, iar grindina își va face din nou apariție pe ogoarele românilor.

De cealaltă parte, în schimb, în Banat, vremea va fi plăcută sâmbătă și duminică. Vor fi ceva înnorări, dar șansele de ploaie vor fi mai reduse. Termometrele vor indica aici valori de 23-24 de grade Celsius.

Vremea România 7 zile. Meteo București 13-19 mai: temperaturi apropiate de 30 grade... Vremea 13 mai 2019. Cer variabil, ploi și descărcări electrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x