Antena Căutare

Ploi și ninsori, dar temperaturi ridicate în termometre. Cum va fi vremea în weekend și de Crăciun 

Sfârșitul săptămânii aduce temperaturi ridicate în termometre, însă cerul va fi acoperit de nori, în cea mai mare parte a țării. Mai mult de atât, după-amiază va ploia în anumite regiuni ale țării, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Ploi și ninsori, dar temperaturi ridicate în termometre. Cum va fi vremea în weekend și de Crăciun 
Ploi și ninsori, dar temperaturi ridicate în termometre. Cum va fi vremea în weekend și de Crăciun

Conform ANM, se vor semnala ploi în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Oltenia. De asemenea, duminică va ploua în regiunile din vest și nord vest, însă apoi precipitațiile se vor extinde și în restul țării. De asemenea, în zonele din sud și sud-est se va semnala ceață.

În București, în schimb, sâmbătă dimineață va fi destul de frig, apare și ceața, iar peste zi, vremea se anunță schimbătoare, cu ploi trecătoare și o presiune atmosferică în scădere spre normal.

La munte, weekendul ne aduce lapoviță. Sâmbătă avem cer noros și vânt mai activ în zona crestelor, iar noaptea apar și ninsorile.

Cum va fi vremea de Crăciun

Elena Mateescu, director general al Administrației Naționale de Meteorologie, anunţă vreme închisă de Crăciun. La munte va ninge, iar în restul ţării va ploua.

"În zilele 23-24 decembrie, vorbim de o vreme închisă, în răcire, cu precipitaţii în majoritatea regiunilor, ploi. La munte se vor semnala ninsori şi intesificări ale vântului. Pentru zona montană, în ajun de Crăciun vorbim de o vreme autentică de iarnă.

În nord-vestul şi centru ţării nu excludem precipitaţiile sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În rest, predomină ploile.

Maximele vor fi de 4, 3 grade, iar minimele se vor situa între -2, până la -7 grade", a spus Elena Mateescu la interviurile DC News.

Cod Galben de fenomene meteo periculoase, sămbătă dimineața. Ce se va întâmpla cu vremea în următoarele ore... România, lovită de un ciclon mediteranean gigantic. Vremea se răcește drastic și sunt așteptate ninsori ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x