Antena Căutare

Cum va fi vremea până pe data de 10 decembrie 2023. Ce anunță meteorologii pentru perioada următoare. Prognoza detaliată pe județe

Descoperă ce anunță prognoza meteo până pe data de 10 decembrie 2023. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea și la ce să ne așteptăm în perioada următoare.

colaj foto cu imagini surprinse iarna, in parc sau la telecabina sau cu zapada pe masina Galerie
Descoperă cum va fi vremea până pe data de 10 decembrie 2023 | sursa foto: Profimedia

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis informații despre cum va fi vremea până pe data de 10 decembrie 2023. Descoperă în rândurile de mai jos prognoza meteo pentru fiecare județ în parte.

Prognoza meteo până pe 10 decembrie 2023 pentru toate județele

Descoperă cum va fi vremea în județul tău, potrivit prognozei ANM. Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat care vor fi temperaturile și fenomenele ce vor apărea în perioada următoare.

Cum va fi vremea în Banat. Prognoza meteo până pe 10 decembrie 2023

Este estimată o evoluție mai constantă a temperaturilor care se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice primei decade a lunii decembrie, respectiv minime nocturne negative. Regimul pluviometric va fi excedenta. Se vor semnala precipitații mixte, cu caracter temporar.

Cum va fi vremea în Crișana. Prognoza meteo până pe 10 decembrie 2023

Este estimată o evoluție mai constantă a temperaturilor care vor fi în general apropiate de cele climatologic specifice primei decade a lunii decembrie (minime nocturne negative în toată regiunea). Regimul pluviometric va fi excedentar. Vor fi precipitații mixte, cu caracter temporar.

Cum va fi vremea în Transilvania. Prognoza meteo până pe 10 decembrie 2023

Este estimată o evoluție mai constantă a temperaturilor care se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice primei decade a lunii decembrie, respectiv maxime ușor pozitive și minime nocturne negative, în medie -5...-3 grade. Regimul pluviometric va înregistra un excedent și vor fi mai ales ninsori și lapoviță cu caracter local și temporar.

Cum va fi vremea în Maramureș. Prognoza meteo până pe 10 decembrie 2023

Este estimată o evoluție mai constantă a temperaturilor care se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice primei decade a lunii decembrie, respectiv maxime ușor pozitive și minime nocturne negative, în medie -3...-2 grade. Regimul pluviometric va fi excedentar, se vor semnala precipitații cu caracter temporar, sub formă de lapoviță și ninsoare.

Cum va fi vremea în Moldova. Prognoza meteo până pe 10 decembrie 2023

Este estimat un regim termic cu oscilații mai mici de la o zi la alta și apropiat de cel normal la începutul lunii decembrie (respectiv minime negative, ce coboară la -5...-3 grade, în medie). Regimul pluviometric va fi apropiat de cel mediu climatologic al perioadei, cu precipitații temporare, local moderate cantitativ, sub formă de lapoviță și ninsoare, dar cu intervale în care se vor semnala și ploi.

Cum va fi vremea în Dobrogea. Prognoza meteo până pe 10 decembrie 2023

Până pe 10 decembrie 2023, tendința este de răcire treptată, cu valori ce se vor apropia de mediile multianuale. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în 28 noiembrie și în 3 decembrie, iar după data de 4 decembrie temporar vor fi precipitații mixte.

Cum va fi vremea în Muntenia. Prognoza meteo până pe 10 decembrie 2023

Din data de 28 noiembrie și până în 3 decembrie, temperaturile vor fi în creștere în cea mai mare parte regiunii, astfel că se vor situa -în majoritatea zilelor- peste cele climatologic specifice acestei perioade din an, cu maxime de 6...11 grade și minime de -1...4 grade, mediat regional, iar abateri pozitive semnificative față de norme sunt estimate pentru zilele de 1 și 2 decembrie. Apoi, tendința este de răcire treptată, cu valori ce se vor apropia de mediile multianuale. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel climatologic caracteristic perioadei.

Cum va fi vremea în Oltenia. Prognoza meteo până pe 10 decembrie 2023

În primele zile din decembrie, tendința este de răcire treptată, cu valori ce se vor apropia de mediile multianuale. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în special în prima săptămână. Precipitații mai frecvente și posibil mai însemnate cantitativ (predominat ploi la câmpie și mixte în zona deluroasă) vor fi la începutul intervalului și va ploua pe alocuri și în jurul datei de 2 decembrie. Din 4 decembrie și până pe 10 decembrie se vor semnala temporar precipitații mixte, arată cei de la Administrația Națională de Meteorologie.

Cum va fi vremea la munte. Prognoza meteo până pe pe 10 decembrie 2023

Din 4 decembrie, este estimată răcirea vremii, cu un regim termic ce se va situa în general în jurul celui climatologic specific la începutul iernii calendaristice. Probabilitatea pentru precipitații va fi relativ mare pe tot parcursul intervalului. În majoritatea zilelor vor predomina ninsorile, însă în perioadele cu temperaturi mai ridicate (28 noiembrie, 1 și 2 decembrie) se vor semnala și ploi, îndeosebi la înălțimi de sub 1500 m.

Prognoza meteo 3 decembrie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 4 decembrie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x