Antena Căutare

-14 grade Celsius săptămâna viitoare. Cum va fi vremea pe 24 ianuarie, de Mica Unire

Temperaturi minime de -14 grade la munte, sunt prognozate la finalul săptămânii viitoare, așadar, pentru cei care ar putea beneficia și de o minivacanță de Ziua Unirii Principatelor Române, îi anunțăm că prognoza meteo aduce temperaturi scăzute și ninsori în toată ț

-14 grade Celsius săptămâna viitoare. Cum va fi vremea pe 24 ianuarie, de Mica Unire
prognoza meteo 24 ianuarie, ziua principatelor unite

Temperaturi minime de -14 grade la munte, sunt prognozate la finalul săptămânii viitoare, așadar, pentru cei care ar putea beneficia și de o minivacanță de Ziua Unirii Principatelor Române, îi anunțăm că prognoza meteo aduce temperaturi scăzute și ninsori în toată țara!

Prognoza meteo. Vremea pe 24 ianuarie, de Unirii Principatelor Române

La București, vremea ido indică valori termice care se vor încadra între 2 și -2 grade Celsius. Pe timpul nopții va ninge.

La munte, joi, 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române, vremea va fi foarte rece. Temperaturile se vor încadra între 2 și -4 grade Celsius, însă nu sunt anunțate ninsori.

Zile libere 2019. Ce categorii de salariați nu vor avea liber pe 24 ianuarie

Vremea în weekendul 26-27 ianuarie, minime de -14 grade la munte

Potrivit vremea ido, temperaturile vor scădea dramatic. Pentru cei care ar putea beneficia de o minivacanță prelungită cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Ziua Principatelor Române sau Mica Unire, meteorologii nu au vești tocmai bune. La munte sunt așteptate valori minime de -14 grade Celsius, duminică noapte, 27 ianuurie, iar în timpul zilei, valorile nu vor depăși -5 grade Celsius. Valori mai ridicate cu grade vor fi sâmbătă, 26 ianuarie, când temperaturile se vor încadra între -2 și -12 grade Celsius. La munte sunt prognozate, de asemenea, ninsori.

La București, în weekendul din 26-27 ianuarie, vremea anunță ninsori și burniță înghețată pe timpul nopții, iar temepraturile maxime se vor încadra între -1 și -3 grade Celsius, iar cele minime între -10 și -9 grade Celsius.

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo până la finalul lunii ianurie. Vezi aici cum va fi vremea.

sursa foto ninsori: hepta

sursa foto: Unirea Principatelor - istoriiregasite.wordpress.com

Vreme cu ninsori și ger! Prognoza meteo în weekend și săptămâna 20-27 ianuarie... Prognoza meteo. Cum fi vremea pe 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x