Antena Căutare

Cum va fi vremea săptămâna viitoare. Prognoza meteo pentru săptămâna 26 februarie- 3 martie 2024

Specialiștii au spus cum va fi vremea în săptămâna 26 februarie - 3 martie 2024. Iată cum se vor schimba temperaturile după ce România va fi cuprinsă de un val de aer rece.

peisaj de primavara cu pomi infloriti si o femeie imbracata in pantaloni albi si palarie
Specialiștii au spus cum va fi vremea în săptămâna 25 februarie - 2 martie 2024. Iată cum se vor schimba temperaturile după ce România va fi cuprinsă de un val de aer rece. | Shutterstock.com

Vremea continuă să fie frumoasă, în ciuda faptului că România va fi cuprinsă de un val de aer rece. Iată ce anunță meteorologul Mihai Timu despre prognoza meteo pentru săptămâna 26 februarie - 3 martie 2024.

Cum va fi vremea săptămâna viitoare. Prognoza meteo pentru 26 februarie- 3 martie 2024

Săptămâna viitoare, meteorologii spun că România va fi cuprinsă de un val de aer rece. Totuși, spre finalul perioadei, se vor instala ”temperaturi de primăvară, de luna aprilie”, a precizat meteorologul Mihai Timu la Digi 24.

Nu este vorba despre o revenire a ierni, ci doar de o ușoară răcorire în comparație cu ultimele zile. Doar în depresiuni și la munte vor fi maxime ceva mai scăzute, de sub 9-10 grade.

În restul zonelor, în special la câmpie, valorile sunt cu mult peste cele normale pentru data din calendar.

Citește și: Cum va fi vremea până la jumătatea lui martie. Prognoza meteo pentru începutul de primăvară. Ce anunță ANM despre 1 și 8 martie

”În următoarele două-trei zile vom avea parte de mulți nori, destul de persistenți, vorbim de o vreme în general închisă, numai că precipitațiile care vor apărea vor avea caracter temporar și vor fi slabe cantitativ.

După ziua de astăzi urmează o ușoară răcorire a vreme, luni și marți, mai scad temperaturile, vor avea un ecart termic la nivelul țării cuprins între 4 și cel mult 12 grade.

Apar și temperaturi ușor negative, pe timpul nopții, în jumătatea de nord a teritoriului”, a spus meteorologul Mihai Timu la Digi 24.

În ciuda faptului că țara va fi cuprinsă de un val de aer rece, temperaturile tot nu vor scădea sub valorile normale pentru acest început de primăvară.

”Temperaturile rămân peste normalul perioadei și, deocamdată, din ceea ce dispunem în acest moment, se pare că în a doua parte a săptămânii viitoare se va intensifica circulația din sectorul sudic, astfel încât vom asista din nou la o încălzire a vremii.

Citește și: Cum va fi vremea până la jumătatea lunii martie 2024. Meteorologii au anunțat temperaturi peste cele specifice perioadei

Sunt mari șanse ca de vineri încolo, spre finalul weekendului viitor să înregistrăm temperaturi de primăvară, de lună aprilie, în mare parte din țară, cu maxime ce vor depăși frecvent 15 grade”, a mai spus meteorologul Mihai Timu.

În București, de exemplu, până joi maxime vor fi cuprinse între 9 și 12 grade Celsius. De vineri, vremea se încălzește, iar weekendul viitor aduce valori de peste 16 – 17 grade.

Vezi cum va fi vremea de mâine în secţiunea de pe observatornews.ro

Prognoza meteo 22 februarie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 23 februarie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x