Antena Căutare

Două anotimpuri într-o singură zi. Capitală, sub ape după o ploaie de vară

Două anotimpuri într-o singură zi. Sudul României a fost împărţit astăzi între vară şi toamnă. În prima parte a zilei, furtuni puternice s-au dezlănţuit, iar temperaturile au scăzut brusc.

Două anotimpuri într-o singură zi. Sudul României a fost împărţit astăzi între vară şi toamnă. În prima parte a zilei, furtuni puternice s-au dezlănţuit, iar temperaturile au scăzut brusc. În Vâlcea şi în Argeş a fost chiar cod roşu. Iar capitala a arătat ca o mică Veneţie. După-amiază, însă, peisajul s-a schimbat complet. Şi ne pregătim acum pentru încă un weekend canicular. Într-o vară a extremelor!

În mod normal, în toată luna iulie cantităţile toale de precipitaii ar fi trebuit să ajungă la cel mult 80 de litri pe metru pătrat. Însă azi, în doar 30 de minute, jumătate din acestă cantitate a fost atinsă. Furtuna din această dimineaţă vine după câteva zile de caniculă. Marţi a fost cea mai călduroasă zi din acest an. Azi dimineaţă, insa, temperaturile abia dacă au trecut de 20 de grade.

Meteo 5 iulie 2019. ANM: cod roșu și portocaliu de averse torențiale și grindină... METEO. Cum va fi vremea în weekend?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x