Antena Căutare

După furtuni şi ploi abundente, urmează val de căldură SAHARIANĂ! Meteorologii au emis avertizări: "Ar putea fi emise atenționări de caniculă"

După ciclon, un val de aer fierbinte saharian va cuprinde România. Canicula de cod roşu şi portocaliu face deja ravagii în vestul Europei.

După ciclon, un val de aer fierbinte saharian va cuprinde România. Canicula de cod roşu şi portocaliu face deja ravagii în vestul Europei.

De săptămâna viitoare, ne pregătim de un val de căldură sahariană. Vor fi temperaturi de peste 30 de grade de grade Celsius, în sudul şi sud-vestul ţării. Nu sunt excluse nici perioade scurte de instabilitate, cu fenomene extreme. Dar deja încep să nu ne mai surprindă reprizele de ploi torenţiale.

Iar dacă vă gândiţi să fugiţi de căldură în vacanţă, ei bine, veştile nu sunt bune. Tocmai destinaţiile preferate de români sunt sub atenţionări. E cod roşu de caniculă în Croaţia, iar în ţări precum Estonia, Finlanda, Elveţia, Austria, Franta, Spania şi Portugalia e cod portocaliu de căldură. De altfel, Peninsula Iberică se pregăteşte de cea mai fierbinte perioada din istoria ei, aşa că, atenţie încotro va intreptati!

Se întâmplă ACUM! Vine POTOPUL! S-a dat cod PORTOCALIU de vijelii pentru următoarele ore! Care vor fi cele mai afectate ... Vremea 2 august. Schimbare totală în România. Vremea o ia razna în următoarele ore în toată țara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x