Antena Căutare

Alertă meteo! Este Cod galben de ploi și vânt în țară! Localitățile afectate, în următoarele ore

O atenționare de Cod galben de ploi și vânt a fost emisă, joi, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe localități.

O atenționare de Cod galben de ploi și vânt a fost emisă, joi, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe localități.

Potrivit ANM, până la ora 9.30, este Cod galben în județul Maramureş: Sighetu Marmației, Bârsana, Rona de Sus, Bistra, Bocicoiu Mare, Ocna Șugatag, Giulești, Călinești, Săpânța, Remeți, Vadu Izei, Câmpulung la Tisa, Sarasău, Rona de Jos, Oncești.

Aici se vor semnala averse care vor depăşi local 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat grindina de mici dimensiuni.

Tot până la 9.30, este Cod galben în județul Sălaj: Almașu, Horoatu Crasnei, Românași, Meseșenii de Jos, Buciumi, Cizer, Cuzăplac, Sânmihaiu Almașului, Fildu de Jos, Agrij, Treznea.

În aceste localități se vor semnala averse care vor depăşi local 25 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Untold 2019. Cum va fi vremea la Cluj în perioada 1-4 august... Vremea 1 august 2019. Temperaturi scăzute, ploi torențiale și descărcări electrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x