Antena Căutare

Atenționare de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Este COD GALBEN în mai multe localități

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă atenționare nowcasting de Cod galben de vânt puternic, ce este valabilă în această dimineață.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă atenționare nowcasting de Cod galben de vânt puternic, ce este valabilă în această dimineață în mai multe localități din țară.

Astfel, până la ora 09.00, atenționarea de Cod galben este valabilă în județul Sibiu – zona de munte de peste cota 1800 de metri și în județul Sibiu - Tălmaciu, Turnu Roșu, Boița.

Aici se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55-65 km/h.

Tot până la ora 9.00, o altă atenționare de Cod galben este valabilă în: județul Caraş-Severin (Moldova Nouă, Oravița, Anina, Bozovici, Pojejena, Berzasca, Sichevița, Răcășdia, Grădinari, Sasca Montană, Lăpușnicu Mare, Bănia, Dalboșeț, Coronini, Ticvaniu Mare, Ciclova Română, Gârnic, Șopotu Nou, Vărădia, Socol, Berliște, Cărbunari, Naidăș, Vrani, Ciuchici).

Vremea 14 octombrie. Vremea o ia razna în toată România. Se întâmplă în următoarele ore!... Vești rele despre vreme: codul GALBEN s-a prelungit! Va fi pericol în zonele vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x