Antena Căutare

Fenomene meteo extreme anunțate de meteorologi! Ce se va întâmpla în următoarele zile în toată România!

După câteva zi de pauză, meteorologii trag noi semnale de alarmă pentru perioada viitoare. România va trece printr-o perioadă foarte delicată din punct de vedere termic

După câteva zi de pauză, meteorologii trag noi semnale de alarmă pentru perioada viitoare. România va trece printr-o perioadă foarte delicată din punct de vedere termic, specialiștii avertizând că populația trebuie să fie foarte atentă la fenomenele meteo extreme, care se vor abate asupra țării.

În Capitală, vremea va fi călduroasă, cu cer mai mult senin si vânt slab şi moderat. În zilele următoare vremea continuă să se încălzească şi vom avea temperaturi maxime de 31 de grade Celsius.

Pe litoral, vremea va fi de asemenea frumoasă, cu temperaturi maxime cuprinse între 26 și 28 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

În zilele următoare, temperaturile vor crește îngrijorător, termomentrele urmând să urce până în jurul valorilor de 40 de grade Celsius.

Vremea 20 august 2019. România se topește, 37 de grade Celsius la umbră... Început de toamnă canicular. ANM a actualizat prognoza meteo până pe 16 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x