Antena Căutare

Fluctuații extreme de temperatură. Vremea pe regiuni până pe 1 septembrie

Meteo România. ANM, vremea pe regiuni 19 august - 1 septembrie 2019. Prognoza meteo până la sfârșitul verii anunță fluctuații considerabile de temperatură și ploi slabe.

Meteo România. ANM, vremea pe regiuni 19 august - 1 septembrie 2019. Prognoza meteo până la sfârșitul verii anunță fluctuații considerabile de temperatură și ploi slabe.

ANM, prognoza meteo. Vreme frumoasă dar schimbătoare în următoarea perioadă. Temperaturile maxime, în intervalul menționat, vor fi ușor peste media acestei perioade.

Vremea Banat

În primele zile vremea va fi călduroasă, local caniculară pe 20 și 21 august, când media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 35 de grade, apoi aceasta va scădea ușor și treptat, până pe 28 august, spre 29 de grade. Spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză mediile maximelor diurne vor caracteriza o vreme caldă și vor oscila ușor, între 29 și 31 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice va fi de 17...18 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să se situeze în jurul a 15 grade. Ploi, în general slabe, vor fi posibile în intervalul 24-28 august.

Vremea Crișana

În primele zile vremea va fi călduroasă, local caniculară pe 20 și 21 august, când media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 34 de grade, apoi aceasta va scădea ușor și treptat, până pe 28 august, spre 29 de grade. Spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză mediile diurne vor caracteriza o veme caldă și vor oscila ușor în jurul a 29 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice va fi de 16...17 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să se situeze în jurul a 14 grade. Ploi, în general slabe, vor fi posibile în intervalul 24-28 august.

Vremea Transilvania

În prima săptămână vremea va fi călduroasă, cea mai ridicată medie a temperaturilor maxime fiind de 33 de grade, pe 21 august. Apoi aceasta va scădea ușor și treptat, până pe 28 august, spre 28 de grade. Spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză mediile diurne vor caracteriza o vreme caldă și vor oscila ușor între 27 și 29 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice va fi de 14...15 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să se situeze în jurul a 12 grade. Ploi, în general slabe, vor fi posibile în intervalul 25-29 august.

Citește și: Vremea 19 - 25 august 2019. Meteo: schimbări bruște de temperatură

Vremea Maramureș

În prima săptămână vremea va fi călduroasă, cea mai ridicată medie a temperaturilor maxime fiind de 33 de grade, pe 21 august. Apoi aceasta va scădea ușor și treptat, până pe 28 august, spre 28 de grade. Spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză mediile diurne vor caracteriza o veme caldă și vor oscila ușor între 27 și 29 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice va fi de 15...16 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să se situeze în jurul a 13 grade. Ploi, în general slabe, vor fi posibile în intervalul 25-29 august.

Vremea Moldova

În prima săptămână vremea va fi călduroasă, cea mai ridicată medie a temperaturilor maxime fiind de 33 de grade, pe 21 august. Apoi aceasta va scădea ușor și treptat, până pe 28 august, spre 28 de grade. Spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză mediile diurne vor caracteriza o veme caldă și vor oscila ușor între 27 și 29 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice va fi de 15...16 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor, urmând ca media lor să se situeze în jurul a 14 grade. Ploi, în general slabe, vor fi posibile în intervalul 25-29 august.

Vremea Dobrogea

Valorile termice diurne vor fi în creștere spre o medie în jurul a 32 de grade, în 22 și 23 august, iar până în data de 29 august, această medie va scădea spre 28 de grade. Ulterior, variațiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, în jurul aceleiași valori medii de 28 de grade. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor, astfel că vor crește, în medie, spre 21 de grade în 23 și 24 august, pentru ca ulterior să scadă ușor spre o medie de 18 grade în 29 august, medie ce se va menține până la sfârșitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.

Citește și: Vremea în București 19 - 25 august. Se întoarce canicula în Capitală

Vremea Muntenia

Procesul de încălzire a vremii va continua până pe 22 august, când vremea va fi caniculară, media maximelor situându-se în jurul a 35 de grade. Apoi vremea se va răci ușor și treptat, urmând ca în data de 29 august să se înregistreze temperaturi maxime, în medie, de 30 de grade. Ulterior, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media regională a temperaturilor maxime se va situa în jurul a 31 de grade. Temperaturile minime vor crește spre valori medii de 19 grade în 23, 24 și 25 august, pentru ca ulterior acestea să scadă spre o medie în jurul a 15 grade în data de 30 august, valoare ce se va menține până la sfârșitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.

Vremea Oltenia

Procesul de încălzire a vremii va continua până în 21 și 22 august, când vremea va fi caniculară, media maximelor situându-se în jurul a 34 de grade. Apoi vremea se va răci ușor și treptat, urmând ca în data de 29 august să se înregistreze, în medie, temperaturi maxime de 30 de grade. Ulterior, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media regională a temperaturilor maxime se va menține în jurul a 30 de grade. Temperaturile minime vor crește spre valori medii de 19 grade în 23, 24 și 25 august, pentru ca ulterior acestea să scadă spre o medie în jurul a 16 grade în data de 30 august, valoare ce se va menține până la sfârșitul intervalului de prognoză. Ploi, în general slabe, vor fi posibile în intervalul 25 - 27 august.

Vremea la munte

Valorile termice diurne vor fi în creștere spre o medie în jurul a 23 de grade, în 21 august, iar până în data de 29 august, această medie va scădea spre 18 de grade. Ulterior, variațiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, în jurul aceleiași valori medii de 18 de grade. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor, astfel că vor crește, în medie, spre 13 grade în 21 și 22 august, pentru ca ulterior să scadă ușor spre o medie de 10 grade în 29 august, ce se va menține până la sfârșitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de apariție a ploilor, mai ales averse, posibil însoțite de descărcări electrice va fi mai ridicată în intervalul 24 - 29 august.

Citește și: Vremea septembrie 2019 litoral. Ce temperaturi se vor înregistra la mare și până când va fi vreme de plajă

Vremea în București 19 - 25 august. Se întoarce canicula în Capitală... Toamnă caniculară. Cum va fi vremea până pe 16 septembrie. Prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x