Antena Căutare

Vor fi 17 grade în weekend. ANM anunță fenomene meteo de primăvară în toată țara

Vremea va fi neobișnuit de caldă pentru începutul lunii februarie, când sunt așteptate temperaturi ce ajung până la 15 sau chiar 17 grade Celsius. Vremea se va încălzi treptat spre finalul săptămânii.

Vremea va fi neobișnuit de caldă pentru începutul lunii februarie, când sunt așteptate temperaturi ce ajung până la 15 sau chiar 17 grade Celsius. Vremea se va încălzi treptat spre finalul săptămânii.

Meteorologii anunță că va fi primăvară în toată regula încă de vineri, urmând ca în weekend temperaturile să crească și mai mult. Și în săptămâna 4 - 11 februarie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Precipitaţiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi excedentare în regiunile sudice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil uşor deficitare în nordul extrem al ţării.

”Vom avea 14-15 grade în a doua jumătate a săptămânii, chiar și în București. Diminețile vor fi cețoase, cu precipitații lichide și care pot determina producerea de polei în Moldova și Transilvania. În zona montană vor fi intensificări importante ale vântului. Trebuie să monitorizăm cantitățile de precipitații și să luăm în considerare riscul de avalanșă” a anunțat Elena Mateescu, directorul ANM, la Antena 3.

ANM Cod galben de vreme severă în România. Prognoza meteo 31 ianuarie... Vremea s-a schimbat radical. Ninge abundent la această oră: Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x