Antena Căutare

Iarnă grea în Europa! Zăpada depăşește trei metri, școlile au fost închise. Cod de vreme severă și în România și Bulgaria

Iarna face ravagii în aproape toată Europa. Zăpada depășește trei metri, 11 persoane au murit, mai multe școli sunt închise, iar oamenii sunt sfătuiți să nu iasă din case. 

Iarna face ravagii în aproape toată Europa. Zăpada depășește trei metri, 11 persoane au murit, mai multe școli sunt închise, iar oamenii sunt sfătuiți să nu iasă din case.

În Germania și Austria a nins cel mai mult, acolo există și riscuri de avalanșe, iar valul de aer rece a provocat deja pierderi de vieți omenești. Și în Italia este ger, iar țări se confruntă în continuare cu cod roșu de vreme severă, căci va continua să ningă. Și în Grecia sunt probleme.

Speriate de vremea rea, autoritățile din sudul Germaniei au închis școlile, întrucât ninge fără oprire de mai multe zile. În stațiunile montane, stratul de zăpadă depășește trei metri, iar liinile de electricitate au cedat sub greutatea omătului.

Și țara noastră se află sub avertizare de ninsori puternice, va ninge în continuare în cea mai mare parte a României, inclusiv în Capitală.

MAE a emis o avertizare de călătorie pentru cetăţenii români care călătoresc în Bulgaria, unde sunt anunţate coduri portocaliu şi galben de precipitaţii mixte în 10 şi 11 ianuarie.

Vremea 10 ianuarie. Prognoza meteo anunță ninsori. Cât scad temperaturile... ANM Cod galben de vânt și rafale de vânt în județul Constanța. Ce se întâmplă cu vremea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x