Antena Căutare

Klaus Iohnnis trage un semnal de alarmă în ceea ce priveste răscoala vremii asupra Romaniei

Fenomenele meteo extreme au adus pagube materiale în multe zone din țară, dar cel mai tragic eveniment produs în urma unor ploi torentiale a avut loc în localitatea Sângeru din județul Prahova

Fenomenele meteo extreme au adus pagube materiale în multe zone din țară, dar cel mai tragic eveniment produs în urma unor ploi torentiale a avut loc în localitatea Sângeru din județul Prahova unde patru copii și mama lor au fost luați de ape cu tot cu casa în care se aflau.

Președintele României, sustine în contextul tragediei din localitatea Sângeru că este nevoie urgentă de elaborarea unor strategii pentru prevenirea efectelor fenomenelor meteo de acest calibru.

Într-un comunicat al Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis solicită autorităţilor responsabile să ia toate măsurile care se impun pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin.

Se așteaptă ca încurând, multe familii din Romania a căror locuințe au fost distruse de ploi și de viituri, să primească sprijin pentru reabilitare.

Ploile torenţiale şi vijeliile vor continua până joi dimineaţă. Cantităţile de apă pot ajunge la 80 de litri pe metru pă... Prognoza meteo 14 zile. Cum va fi vremea în România 3-16 iunie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x