Antena Căutare

August aduce vreme extremă. ANM a emis prognoza pentru ultima lună de vară

Nu aduce anul ce aduce august! Ultima lună de vară începe cu furtuni şi vreme răcoroasă în aproape toată ţara. Mâine temperaturile scad chiar şi cu 8-9 grade.

Nu aduce anul ce aduce august! Ultima lună de vară începe cu furtuni şi vreme răcoroasă în aproape toată ţara. Mâine temperaturile scad chiar şi cu 8-9 grade. Meteorologii transmit că urmează o lună cu vreme schimbătoare.

De altfel, până la ora 23 avem deja în vigoare un cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ pentru zonele de munte, nordul Olteniei şi al Munteniei, Transilvania şi nordul Moldovei.

Apoi, de la ora 23 va intra în vigoare o nouă atenţionare cod galben ce este valabilă până mâine dimineaţă la ora 11, pentru mai bine de jumătate din ţară. Vor fi ploi torenţiale, dar și vânt intens şi chiar căderi de grindină.

Mâine, vremea devine chiar răcoroasă. Temperaturile scad chiar si cu nouă grade fata de ziua de astazi. Iar weekend-ul se anunţă a fi unul ploios atât la munte, cât şi la mare.

Avertizare meteo de ploi torențiale până miercuri. Jumătate din România sub cod galben... Untold 2019. Cum va fi vremea la Cluj în perioada 1-4 august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x