Antena Căutare

Luna noiembrie aduce ploi abundente și frig puternic. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 

Ultimele zile ale lunii octombrie vor aduce temperaturi ridicate în majoritatea zonelor din țară, însă de luni, însă, vremea se va răci drastic. Conform estimărilor făcute de Administrația Națională de Meteorologie, frigul va persista pe tot parcursul lunii noiembrie.

Potrivit estimărilor realizate de ANM, luna noiembrie va fi caracterizată de ploi torențiale și frig pătrunzător. Ba mai mult, precipitațiile ce vor cădea vor fi mai abundente decât în alți ani pentru această perioadă.

Află cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni, mai jos:

Săptămâna 28.10.2019 – 04.11.2019

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în nordul extrem al ţării şi la munte.

Săptămâna 04.11.2019 – 11.11.2019

Temperatura aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în jumătatea nordică a ţării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi excedentare pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a ţării.

Săptămâna 11.11.2019 – 18.11.2019

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 18.11.2019 – 25.11.2019

Mediile valorilor termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cel normale pentru acest interval, în toată ţara.
Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului şi a cantităţilor de precipitaţii faţă de media perioadei 1993-2016.

O masă de aer arctic pune stăpânire pe România. Zonele în care temperaturile vor scădea brusc și se va semnala lapoviță... Valul de aer arctic ajunge în România. Zonele în care temperaturile scad și cu 25 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x