Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Viscolul face ravagii în Moldova. Mai multe drumuri județene au fost închise, iar zăpada depusă atinge un metru înălțime

Iarna și-a intrat în drepturi în județul Botoșani, unde mai multe drumuri județene sunt închise circulației din cauza ninsori. De asemenea, pe unul dintre drumuri patru mașini au rămas blocate, iar în unele zone, stratul de zăpadă depus pe șosea ajunge la un metru. 

Viscolul face ravagii în Moldova. Mai multe drumuri județene au fost închise, iar zăpada depusă atinge un metru înălțime

„Ca urmare a înrăutățirii condițiilor meteo, ca măsura de siguranță s-a decis ca drumul DJ 293 Mileanca – Codreni – Putureni – Coțușca, km. 26+000-41+000 să fie închis circulației publice. Tot ca urmare a înrăutățirii condițiilor meteo, ca măsura de siguranță s-a decis ca drumul DJ 294 Gulioaia – Dângeni, km.0+000-12+500 să se închidă circulației publice până se va debloca”, au transmis reprezentanții Prefecturii Botoșani, potrivit Mediafax.

Conform autorităților, în zona Gulioaia se fac eforturi pentru deblocarea celor patru autoturisme rămase împotmolite.

În unele zone, stratul de zăpadă așternut pe carosabil depășește un metru. De asemenea, în județul Neamț, două mașini au rămas blocate, duminică, pe DJ 155B, din direcția Timișești spre Urecheni. Potrivit autorităților, pentru scurt timp, drumul a fost închis circulației.

La fața locului au intervenit echipaje de la Drumurile Județene, de la Primăria Timișești, dar și pompieri de la Detașamentul Târgu Neamț.

O familie a avut nevoie de ajutorul jandarmilor nemțeni, după ce mașina în care se afla a rămas blocată pe un drum montan închis circulației, aflat la poalele Ceahlăului. La bord, se afla și un copil de 8 ani. Din cauza viscolului și a ceții, vehiculul a derapat și a ajuns în șanț pe tronsonul dintre Izvorul Muntelui și stațiunea Durău.

Recomandari