Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Meteo 11 februarie 2020. Vremea se încălzește, dar vin ploile

Vremea începe să se încălzească treptate, însă precipitațiile contunuă în aceleași zone. La munte o să se depună un strat subțire de săpadă. Află cum va fi vremea în București. Meteo 11 februarie 2020.

Vremea 11 februarie

http://hepta.ro/

Marți precipitațiile vor continuă în aceleași zone precum pe parcusul zilei de luni, cu mențiunea că, potrivit prognozei Vremea.ro, temperaturile în altitudine vor scădea ușor, astfel încât limită ninsorilor va coborî până spre altitudini de 600-800 de metri. În consecință, pe lângă zonele montane, un strat relativ subțire de zăpada se va depune și în zonele mai joase din Maramureș și din estul Transilvaniei. Câteva ploi slabe locale își vor face apariția și în sudul și estul țării, în mod temporar. Vântul va suflă tare la munte, în Crișana, Maramureș și în vestul Moldovei și slab până la moderat, cel mult moderat în celelalte regiuni.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 7 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 6-11 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 8-13 grade Celsius în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Citește și: ANM anuntă maxime de 12 grade în prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni. Vremea până pe 9 martie

Vremea în București 11 februarie 2020

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, doar seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperaturile maxime vor ajunge până la 7 grade.

Meteo 11 februarie 2020. Temperaturi medii în România

Iași: 10 grade

Bacău: 11 grade

Galați: 10 grade

Constanța: 9 grade

București: 5 grade

Craiova: 12 garde

Timișoara: 9 grade

Sibiu: 7 grade

Brașov: 6 grade

Cluj-Napoca: 6 grade

Satu Mare: 8 grade

Citește și: Vremea începe să se încălzească, dar nu scăpăm de precipitații. Prognoza meteo până pe 23 februarie

Recomandari