Antena Căutare

Meteo 14 ianuarie 2020. ANM avertizează nebulozitate stratiformă sau ceață

Meteorologii anunță vreme rece și ceață în majoritatea regiunilor. ANM a amis mai multe avertizări meteo din cauza ceții. Meteo 14 ianuarie 2020.

Meteo 14 ianuarie 2020. ANM avertizează nebulozitate stratiformă sau ceață
Nebulozitate stratiformă sau ceață

În zonele joase de relief, local va fi nebulozitate stratiformă sau ceață, persistente pe arii restrânse, iar în restul țării cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice se vor situa în continuare peste mediile multianuale ale acestei date în cea mai mare parte a țării.

Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 1 și 8 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest.

Vremea București 14 ianuarie 2020

În București, în prima parte a zilei și noaptea va fi nebulozitate joasă sau ceață, iar după-amiază cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5, 6 grade, iar cea minimă în jurul a -2 grade.

ANM - 23 de judeţe sunt sub cod galben de ceaţă... Meteo 13 - 26 ianuarie 2020. Temperaturi de primăvară și vreme deosebit de frumoasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x