Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00iUmor (r)

Meteo 15 ianuarie 2020. Ceața și norii vor împânzi cerul pe suprafețe extinse

Miercuri vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă în regiunile intracarpatice, însă potrivit meteorologilor, în sud și în est ceața și norii stratiformi vor împânzi cerul pe suprafețe extinse, iar local vor cădea și unele burnițe slabe.

Meteo 15 ianuarie 2020

Datorită faptului că plafonul superior al norilor Stratus și Stratocumulus nu va depăși 2000 de metri, Munții Carpați vor bloca accesul acestora în regiunile centrale și vestice ale teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat în Moldova și mai mult slab în restul țării.

Temperaturile maxime vor fi situate în general între 4 și 9 grade în Transilvania și Maramureș, 8-13 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul Banatului), 0-5 grade în sudul Olteniei, al Munteniei și al Moldovei și 5-10 grade în nordul Olteniei, al Munteniei, al Moldovei și în Dobrogea.

Vremea 15 ianuarie 2020 București

Temperatura maximă înregistrată în timpul zilei în Bucuresti, jud. Ilfov, este 4 grade celsius, iar temperatura minimă înregistrată de la apusul soarelui până la răsărit este de -2 grade celsius. Vitezei vîntului în Bucuresti precum și direcția acestuia este de 4km/h din direscția ESE. Starea actuala a vremii a fost inregistrata la stația meteorologica din Bucuresti Baneasa.