Antena Căutare

Meteo 16 octombrie. Cum va fi vremea marți în România

Meteo din 16 octombrie anunță o vreme deosebit de frumoasă, marți, în România.  Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate. Câte grade sunt în termometre.

Meteo 16 octombrie. Cum va fi vremea marți în România
meteo 16 octombrie

Meteo din 16 octombrie anunță o vreme deosebit de frumoasă, marți, în România. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate. Câte grade sunt în termometre.

Meteo 16 octombrie România

Marți caldura se va menține în toată țara, pe fondul unui cer mai mult senin. Vântul va suflă moderat pe litoral și în Deltă Dunării și mai mult slab în restul regiunilor. Potrivit prognozelor Vremea.ro, temperaturile maxime vor fi aproape identice cu cele înregistrate în ziua precedentă și se vor încadra în general între 20 și 25 de grade la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra pe litoral și în Deltă Dunării, iar cele mai ridicate în sudul Banatului.

Meteo București 16 octombrie 2018

Vremea în București anunță cer în mare parte senin, cu temperaturi ce se încadrează între 23°C și 10°C. Vântul suflă slab, iar șansele de precipitații sunt minime. Vremea la București se va menține deosebit de frumoasă toată săptămâna, cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Vremea se schimbă radical săptămâba viitoare.

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pe 7 zile în România. Vezi aici cum va fi vremea de luni până duminică.

Vești crunte de la meteorologi! Urmează o IARNĂ de COȘMAR! Ninsorile încep de luna viitoare!... Avertisment înfiorător: România va fi lovită de fenomene extreme, fără precedent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x