Meteo 17 ianuarie 2020. Vremea va fi închisă, iar ceața va îngreuna traficul

Vremea va fi închisă în toată România, soarele își face cu greu apariția, iar ceața și chiniura vor crea mari probleme șoferilor. Meteo 17 ianuarie 2020.

Vremea va fi închisă și o să avem parte de ceață și chiniură în majoritatea regiunilor

https://pixabay.com/

În zonele joase din Oltenia, Muntenia, sudul și centrul Moldovei, dar și în Dobrogea vremea va fi închisă, cu nebulozitate stratiformă și ceață persistente în cea mai mare parte a intervalului. În restul țării, cerul va fi variabil la senin, norii joși și ceața vor fi prezenți pe spații mai restrânse, mai ales dimineața și noaptea și cu precădere pe văi și în depresiuni, iar vremea va fi mult mai caldă decât normal. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -2…2 grade în zonele cu ceață persistentă și 11…12 grade în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între -13 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 2…4 grade în zona deluroasă din Banat și Crișana, dar și pe litoral.

Vremea în București 17 ianuarie 2020

în București, vremea va fi în general închisă, cu ceață și nebulozitate joasă persistente. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 1…3 grade, iar cea minimă de -1…0 grade.

Meteo 17 ianuarie 2020. Temperaturi medii în România

Iași: 3 grade

Bacău: 4 grad

Galați: 5 grad

Constanța: 5 grade

București: 6 grade

Craiova: 6 garde

Timișoara: 5 grade

Sibiu 2 grad

Brașov: 4 grad

Cluj-Napoca: 2 grade

Satu Mare: 4 grade

Citește și: Meteo 13 - 26 ianuarie 2020. Temperaturi de primăvară și vreme deosebit de frumoasă

Parteneri
Gazpacho. Rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă
Dacă nu mai știi cu ce să te răcorești în zilele toride de vară, îți recomandăm rețeta Gazpacho, o rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă. Se preparată din legume crude, predominante fiind roșiile.
Catine.ro
Ultimele știri