Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Meteo 18-19 aprilie 2020. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, iar pe arii restrânse va ploua

Vremea se va menţine în general frumoasă şi deosebit de caldă, cu cer variabil şi ploi slabe cu totul izolat. Ploile și frigul ar urma să pună stăpânire pe România, începând chiar de duminică, 19 aprilie, de Paște.

Meteo 18-19 aprilie 2020. Vremea se va răci şi va deveni în general instabilă

Profimedia Images

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în nordul şi nord-estul ţãrii, unde spre searã şi în cursul nopţii, pe arii restrânse va ploua şi sub formã de aversã, iar izolat, la peste 1800 m în nordul Carpaţilor Orientali pot fi precipitaţii mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în timpul zilei în zona montanã înaltã, în sudul Banatului şi în vestul Olteniei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 17 şi 25 de grade, iar cele minime între 0 și 2 grade în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumă şi 11 și 12 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

Ploile și frigul pun stăpânire pe România! Cum va fi vremea de Paște și în Vinerea Mare

Meteo 18 aprilie

Vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor, chiar deosebit de caldã în cele sudice şi sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare la deal şi la munte, iar noaptea şi în vestul şi sud-estul ţãrii, unde local va ploua. Ploile vor avea şi caracter de aversã şi se vor semnala descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte şi în Transilvania, iar de scurtã duratã şi asociate ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade pe litoral şi 27 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime, în general, între 0 şi 11 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Meteo 17 aprilie 2020: Cerul va fi în mare parte înnorat, dar se vor înregistra temperaturi maxime de 24 grade Celsius

Meteo 19 aprilie 2020

Vremea se va rãci şi va deveni în general instabilã. Cerul va avea înnorãri, temporar mai accentuate, şi va ploua, cu o probabilitate mai mare ziua în zonele de deal şi munte şi pe arii restrânse în rest, iar spre searã şi noaptea local în sud şi sud-est.

Ploile vor avea mai ales caracter de aversã, se vor semnala descãrcãri electrice, iar pe crestele montane, treptat se vor transforma în lapoviţã şi ninsoare. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor semnala cantitãţi de apã mai însemnate.

Vântul va avea temporar intensificãri, mai ales în timpul ploilor, când izolat va putea lua aspect de vijelie.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între -2 şi 9 grade.

Recomandari