Antena Căutare

Meteo 20 februarie. Ce ne rezervă vremea miercuri

Meteo 20 februarie 2019. Prognoza meteo pentri mircuri anunta temperaturi in sczdere. Local, la munte, vor fi semnalate ninsori slabe. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Meteo 20 februarie 2019. Prognoza meteo pentri mircuri anunță temperaturi în scădere. Local, la munte, vor fi semnalate ninsori slabe. Află cum va fi vremea în București.

Potrivit vremea.ro, miercuri temperaturile vor marca o scădere la munte, însă această scădere se va resimți la un nivel mult mai scăzut în zonele joase de relief. Local în Carpații Orientali se vor semnala unele ninsori slabe, în timp ce în restul țării cerul se va menține variabil, cu excepția ceții care local va mai persistă mai ales în prima parte a zilei pe vai și în depresiuni. Vântul va suflă moderat în cea mai mare parte a Olteniei și în general slab până la moderat în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 5-10 grade în Transilvania și Maramureș, 8-13 grade în Banat și Crișana și 10-15 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu valori ușor mai ridicate (de până la 16-17 grade) așteptate a se înregistra în zonele deluroase din Oltenia și din Muntenia.

ANM, actualizare estimări meteo. Vremea 19 februarie-18 martie

Meteo București. Vremea 20 febriarie 2019

În Bucureşti, vremea va fi în continuare deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat cu 13 km/h dinspre V. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 1...3 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea pe o săptămână. Prognoza meteo 18-21 februarie 2019

Vremea la munte. Meteo 20 februarie 2019

Vremea la munte se va menține frumoasă pe timpul zilei, dar de seara încep fenomene de burniță sau chiar ninsoare. Temperaturile diurne vor rămâne în regim pozitiv până noaptea, când încep să coboare sub 0 grade Celsius.

Alertă meteo! Cod galben extins în țară, în această noapte! Zonele în care vremea va fi periculoasă, în următoarele ore... Alertă meteo cod galben în România. Joi vin ninsorile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x