Antena Căutare

Meteo 23 - 29 septembrie. Vremea se schimbă radical la sfârșit de lună

Potrivit ANM, vremea se schimbă radical în ultima săptămână din luna septembrie. Prognoza meteo pe regiuni în intervalul 23 - 29 septembrie 2019.

Potrivit ANM, vremea se schimbă radical în ultima săptămână din luna septembrie. Prognoza meteo pe regiuni în intervalul 23 - 29 septembrie 2019.

Vremea Banat

Temperaturile cresc treptat, iar până la sfârșitul lunii septembrie variațiile termice vor fi nesemnificative, astfel încât se estimează a se înregistra temperaturi maxime cuprinse între 23 și 26 de grade, în medie regională. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată după data de 25 septembrie.

Vremea Crișana

Până pe 26 septembrie urmează ca temperaturile să crească treptat până în jurul a 25 de grade, valoare ce se va menține până la sfârșitul lunii. Media minimelor termice după 21 septembrie va fi în creștere, spre medii regionale ale minimelor termice de 12 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în intervalul 24-29 septembrie.

Vremea Transilvania

Urmează o creștere a temperaturilor maxime până 25 septembrie, când se va ajunge la o medie diurnă de 24 de grade, valoare ce se va menține până la sfârșitul intervalului de prognoză. Media minimelor termice va crește în 26 septembrie, când se va ajunge la 9 grade, valoare ce se va menține până la sfârșitul lunii septembrie. Probabilitatea pentru apariția ploilor, în general slabe cantitativ, va fi mai ridicată după data de 25 septembrie.

Vremea Maramureș

Temperatura aerului va crește treptat și se estimează a se înregistra până la sfârșitul intervalului de referință medii ale maximelor cuprinse între 21 și 24 de grade. Media temperaturilor minime va fi în creștere treptată până în data de 26 septembrie, spre 10 grade, valoare ce se va menține până la sfârșitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în primele două zile ale intervalului și după data de 24 septembrie.

Vremea Moldova

Tendința temperaturile maxime va fi de încălzire treptată, până la o medie regională a valorilor maxime de 21...25 de grade. Tendința va fi asemănătoare și pentru valorile minime de temperatură. Până la sfârșitul intervalului de referință se estimează o creștere, spre medii regionale de 11 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor este în general slabă.

Vremea Dobrogea

Până spre sfârșitul intervalului de prognoză, temperatura aerului va crește treptat, în medie, spre 23 de grade. În același timp, media minimelor nocturne va prezenta o creștere până la 14 grade, în medie pe regiuni. Probabilitatea apariției precipitațiilor va fi una scăzută.

Vremea Muntenia

Temperatura aerului va crește din nou și, până la sfârșitul intervalului, media regională a maximelor va fi cuprinsă între 22 și 27 de grade. Valorile minime vor fi în creștere ușoară, spre 12 grade, în medie regională. Șansele de precipitații sunt scăzute.

Vremea Oltenia

Media temperaturi maxime este în creștere și ajunge până la 26 de grade, până la finalul intervalului. Media mediilor nocturne va avea o evoluție asemănătoare, temperatura aerului va crește din nou, spre 12 grade, în medie regională. În această regiune șansele de precipitații sunt scăzute.

Vremea la munte

Temperaturile maxime prezintă o creștere treptată până în 24 septembrie, spre o medie diurnă de 16 grade, valoare ce se va menține până spre sfârșitul lunii septembrie. Media temperaturilor minime va fi în creștere spre 7 grade la sfârșitul lunii.

Șansele de precipitații sunt crescute în intervalul 24 - 29 septembrie.

Citește și: Schimbări radicale anunțate de ANM. Prognoza meteo actualizată până pe 14 octombrie

Vine frigul peste România! În ce zona va ploua puternic și unde se anunță temperaturi de -2 grade... Vremea se dezlănțuie în România. ANM a emis mai multe avertizări meteo de fenomene extreme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x