Antena Căutare

Meteo 23 iulie. ANM: cod galben de averse torențiale în 19 județe din România

ANM a emis o avertizare meteo de vreme severă în 19 județe din România. Vremea va avea perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în intervalul 23 iulie, ora 12 - 23 iulie, ora 23. Harta județelor sub cod galben. Vremea 23 iulie 2019.

ANM a emis o avertizare meteo de vreme severă în 19 județe din România. Vremea va avea perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în intervalul 23 iulie, ora 12 - 23 iulie, ora 23. Harta județelor sub cod galben. Vremea 23 iulie 2019.

Meteo România. Avertizare meteo de tip cod galben de averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină.

Vremea 23 iulie 2019. Vremea se va răci, iar valorile termice vor deveni uşor mai scăzute decât cele normale la această dată în Maramureş, în cea mai mare parte a Moldovei şi parţial în Transilvania şi în Muntenia, în timp ce în restul teritoriului se vor situa în jurul mediilor climatologice. Cerul va fi în mare parte noros, iar pe rimpul zilei se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în centrul, estul, sudul ţării, la deal, la munte şi doar izolat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 33 de grade în vestul şi sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade.

Vremea București, meteo 23 iulie 2019. Marți, temperaturile în București scad brusc, fiind așteptate averse și furtuni cu fulgere, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Temperaturile coboară până la 28 grade C pe timpul zilei, iar pe timpul nopții sunt așteptate 16°C. Rafalele de vânt ating 30 km/h. Cantățile de apă ating 2 L/m² pe timpul zilei și <1 L/m² pe timpul nopții. La munte, instabilitatea atmosferică aduce furtuni și fulgere ziua și noaptea și temperaturi în scădere, de până la 21 grade C ziua.

Citește și: Meteo 23 iulie - 4 august. Vremea se va răci treptat în toată țara

ANM: avertizare meteo. COD GALBEN

ANM a emis un cod galben de vreme severă în intervalul 23 iulie, ora 12 - 23 iulie, ora 23.

Meteo România: în intervalul menționat în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de vest a Moldovei, Carpații Orientali și local în Carpații Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

Meteo 23 iulie. ANM: cod galben de averse torențiale în 19 județe din România

Citește și: Meteo București 22-28 iulie 2019: Vin temperaturi scăzute și furtuni

Ploi și vijelii în mare parte a țării. La Sibiu, apa a ajuns până la jumătatea mașinilor... Pericol de inundații în râuri din 13 județe din țară! A fost emis cod galben, valabil până miercuri dimineața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x